Чому дерев'яне ліжко від "Ywood" - хороша ідея?

Трансільванія 

     Сучасній людині нелегко вибрати ліжко. Меблеві магазини бомбардують його пропозиціями:

  • метал;
  • ДСП;
  • МДФ;
  • фанера;
  • масив цілісний;
  • масив клеєний;
  • поєднання матеріалів.

     Коли вибір настільки величезний, легко загубитися. Спробуємо полегшити задачу, розповівши, чому дерев'яні ліжка від «Ywood» - просто ідеальне рішення для вашої спальні і не тільки. Ми виробляємо, в тому числі, і одномісні моделі, які можна поставити в кімнату для гостей або, що ще краще, запропонувати підросла. Але про все по порядку.

Натуральність

      Фабрика працює з масивом деревини бука, дуба і ясена, яка піддається переважно механічній обробці. Використовується класичний столярний клей, який за складом нагадує клей ПВА, безпечні покриття для захисту виробів та наданню їм певного забарвлення. Більш того, ви можете вибрати обробку олією, і тоді градус натуральності виробу буде максимальним.
     Природне походження матеріалів ліжка - критично важливий параметр. Тільки подумайте: уві сні ми проводимо близько 8 годин, не враховуючи моментів відпочинку протягом дня. Що ви виберете - спати в ложі, що виділяє легенький запах лісу, або в тому, що непомітно для вас наповнює кімнату смолами формальдегідів?

Адаптивність

     Дерев'яні меблі прекрасно виглядають і добре себе почувають в будь-якому інтер'єрі. Але ми допомагаємо ліжку стати на 100% вдалим рішенням для вашого інтер'єру. Як?

     По-перше, пропонуємо різні за стилістикою моделі. Наприклад, «Ріка+» - абсолютно сучасний виріб з яскравими мінімалістськими рисами. Ліжко «Дністер» нагадує прованську стилістику і виглядає неймовірно легко. «Трансільванія» ж, навпаки, справляє враження масивної речі і за стилем ближче до ампіру.

     По-друге, ви можете не просто вибрати стиль, а й визначити відтінок, який допоможе предмету виглядати органічно в рамках конкретного інтер'єру.

Безпека

     В даному випадку мається на увазі механічна безпеку. Через меншу щільність об дерево важче травмуватися, ніж об метал. Там, де метал залишить великий синець, удар об дерево може пройти непоміченим. Теплопровідність дерева в 10 разів нижче, ніж у заліза. Якщо поруч з металевим ліжком довго працює настільна лампа з лампою розжарювання, її деталі можуть досить сильно нагріватися і, якщо не травмувати, то точно відчути дискомфорт. Та ж ситуація не може повторитися з деревом, адже нагрівається воно в десятки разів повільніше.

Тактильні відчуття

     Доторкніться до дерев'яної поверхні при кімнатній температурі. Вона відчувається приблизно на 5 градусів нижче температури тіла. У перші секунди злегка холодить, а далі різниця практично не відчувається. Доторкніться до металу при тій же температурі і відразу ж відсмикуватиме руку - неприємно. І чим холодніше в кімнаті, тим неприємніше буде вам. Встаючи з нашого дерев'яного ліжка і торкаючись до його дерев'яних боковин, вам не захочеться миттєво підхоплюватися і бігти. У вас буде час потягнутися, протерти очі, привести думки в порядок. Вже за одне за це хочеться його любити.

Багаторічне вкладення

     Термін служби живого дерева в 20 разів більше, ніж у всіх плитних матеріалів. Через 10 років частини виробів з МДФ вицвітають, виглядають нарочито штучними і викликають гостре бажання позбутися від предмета меблювання. В той же час натуральне дерево немов дозріває - стає світліше або темніше, його малюнок робиться чіткішим. При правильному мінімальному догляді, 10-річне ліжко буде виглядати якщо не новим, то на всі 12 балів точно. А якщо навіть і постраждає, то відновити його - справа кількох днів. Якщо покрите воно натуральною олією, роботу можна зробити самостійно і вдома. Для інших покриттів потрібна допомога професіонала, але через ті ж 2-3 дня ви отримаєте практично нову річ.
     Якщо за час служби ліжка інтер'єр спальні змінився, ліжко з дерева можна змінити під нього. Наприклад, перефарбувати або покрити кольоровим лаком. Використовуючи молдинги, мінімалістичний стиль виробу легко трансформувати в бароко, або ар-деко.

Що ми бачимо в результаті?

Дерев'яне ліжко - не просто байдужий предмет в інтер'єрній історії. Як і сам матеріал, який продовжує дихати, воно здатне легко змінитися, якщо зміниться ваш будинок або навіть настрій.

 

 

Підписуйся