Меблеве покриття: як вибрати?

 Покриття 

 

 

    Покриття для меблів - запорука презентабельного зовнішнього вигляду виробів і довговічності. Для кращих результатів «Ywood» використовує продукти, які мають високу якість, інновації та безпеку здоров'я, підкреслюючи природну красу дерева і захищаючи від впливу навколишнього середовища.

Широкий асортимент меблевих покриттів

Незвичайність і натуральність - ключові принципи, які керують нами при виборі покриттів. Ви можете замовити столи і стільці, покриті олією-воском, лляною олією, бейцем, лаком на водній основі від виробників  American Wood Oil, Borma або емаллю фірм Sylac i Sayerlack в різних кольорах. Вибір залежить від побажань клієнтів, від ідеї дизайнерів і від особливостей інтер'єру.

Як варіант, можна купити тумби «Джеффрі» з масиву дуба. У продажу є вироби різних розмірів, покриті натуральним лляною олією або білою емаллю. У першому і в другому випадку зберігається природний візерунок і оригінальність дубового масиву.

Також на сайті є СТОЛИ і СТІЛЬЦІ в широкому асортименті. Меблева продукція покрита різними матеріалами. Ви можете вибрати відповідний варіант і зробити вигідну покупку онлайн! Наприклад, великою популярністю користуються стіл «Бахмут» та стільці «Генріх барний» з бука, ясена чи дуба. Дерев'яні вироби покриті натуральним маслом, бейцем, лаком на водній основі, емаллю.

 

Бахмут                       Генріх   

 

Переваги матеріалів, що використовуються компанією «Ywood»  

Розглянемо докладніше всі варіанти і перерахуємо їх основні переваги.

  • Олія-віск. Спеціально розроблений для обробки деревини. Це продукт преміум якості, який забезпечує надійний захист від негативних факторів. Натуральна олія-віск ефективно підкреслює красу меблів. Матеріал легко наноситься на поверхню і зберігає свої властивості протягом тривалого часу.
  • Лляна олія. Покриття, яке поєднує в собі екологічну чистоту і практичність. Це унікальний продукт, який відповідає міжнародним стандартам якості. Натуральне лляне масло ідеально підходить для обробки деревини. До його переваг можна віднести відсутність різкого запаху, стійкість до стирання, довговічність.
  • Лаки і бейци. Матеріали, які глибоко проникають в деревину і забезпечують захист від зовнішніх факторів: вологи, руйнівного впливу ультрафіолетового випромінювання. При використанні таких виробів на поверхні створюється надійне покриття, яке тривалий час не втрачає своїх первісних характеристик.
  • Емалі. Для обробки деревини використовуються матеріали різних кольорів. Це важлива перевага, завдяки якій на продаж представлені меблі для облаштування будь-яких інтер'єрів. До особливостей емалей можна віднести тривалий термін служби, хороші адгезійні характеристики і відсутність специфічного запаху.

 

Патина                 Лак

 

Наша, одна із провідних українських компаній, пропонує меблі для цінителів оригінальності та надійності. Ви можете купити дерев'яні ліжка, столи або стільці та їх каркаси, зроблені з урахуванням вимог споживачів і сучасних тенденцій. Ми гарантуємо високу якість і забезпечуємо доставку товару по Україні.   

Вироби «Ywood» цінуються за довговічність і відмінні естетичні властивості!

 

 

Підписуйся