Чому і для кого ми робимо каркаси стільців

Каркаси стільців

  

     Основа асортименту фабрики Ywood - готові меблі: столи, стільці, ліжка, комоди, тумби.

      І разом з тим ми пропонуємо «меблевий напівфабрикат» - каркаси стільців. Умовно - заготовки з дерева (масиву ясена, бука або дуба), які належить перетворити в повноцінний виріб, покривши захисним складом і забезпечивши м'яким або твердим сидінням. На вибір пропонуються каркаси м'яких та твердих стільців з низькою і високою спинкою, табуретів, барних стільців. Всі вони комплектуються фанерними або дерев'яними основами для сидіння, залежно від моделі.

     Ви купуєте практично готовий конструктор, з яким залишається виконати найцікавіше - вибрати колір, покриття, оббивку і довести виробництво стільця до фінішу.

     Але хто це - Ви? Кому може бути цікаво подібне придбання?

         

    Меблевим майстерням будь-якого рівня

      Кожен виробник меблів розуміє, що існують товари-локомотиви - мають найвищий показник продажів і вигідні з економічної точки зору. І товари-вагони - менш вигідні у виробництві, але без них товар-паровоз купують набагато рідше. Приклад - стіл і стільці до нього. Покупці з більшою ймовірністю придбають дорогий стіл з натуральної деревини, якщо він буде комплектуватися ідеальними з композиційної точки зору стільцями. Якщо у вас в асортименті, наприклад, є тільки столи, відсутність комплектних стільців цілком може гальмувати продажі. Що робити в такому випадку?

      У цій задачі існує два рішення:

  • намагатися робити стільці самостійно - закупити нове обладнання, вибудувати виробничу лінію і самостійно проходити весь процес від тестових зразків до затверджених виробів. При цьому виріб з'явиться в асортименті в кращому випадку через два-три місяці.
  • купити готові каркаси стільців, які залишиться тільки покрити фарбою / лаком і зробити м'яке сидіння або спинку. Мало того, що виріб може з'явитися в асортименті вже через два тижні, так і модельний ряд відразу буде широким. Ви можете одночасно ввести в асортимент 3-4 види стільців, підібравши їх до своїх столів. Наприклад, для прямокутного столу, такого як «Норд», виробництва нашої компанії «Ywood», підійдуть такі ж каркаси з прямими кутами (наприклад, "YW-02" до стільця «Ужгород 2», YW -05 до «Генту») або під м'які високі вироби (каркас "YW-04" до «Лукасу» і «Луки 02»). Невисокі ж, або круглі столи, схожі на «Бахмут» і «Венеціанський», забезпечити елегантними каркасами такими, як "YW-26" (для стільця «Бонн» і «Бонн 2»)

 

 

                                                                              

 

      Очевидно, що вибір на користь каркасів дозволить якісніше і швидше розширити асортимент.

 

    Дизайнерам

      Не всі дизайнерські завдання успішно вирішуються відвідуванням меблевих шоу-румів. Наприклад, робота з вінтажними предметами меблювання часто ставить господаря в глухий кут: їм важко підібрати "компанію", яка б точно відповідала текстурі, кольору, типу матеріалу оббивки. Адже меблева мода сучасності і кілька століть тому відрізняються разюче. І тут приходять на допомогу каркаси стільців:

  • взявши за основу елегантну класичну модель, можна створити ідеальну компанію для вінтажного столу - наприклад, покрити його політурою, повторюючи історичне покриття, і домогтися повного збігу відтінків;
  • шляхом поєднання різних каркасів реалізується популярний нині прийом з некомплектними стільцями. Каркаси можна забарвити в різні відтінки, а оббивку використовувати однакову, щоб отримати потрібний градус стилістичної єдності.

 

     Пересічним покупцям

      Вам не обов'язково бути професійним дизайнером, щоб купити каркаси стільців від фабрики «Ywood». Достатньо бажання заощадити або отримати стільці з конкретною тканиною. Тобто, якщо у вас вдома є залишки незвичайного матеріалу для оббивки або захисний склад для дерева, який можна наносити вручну, не обов'язково переплачувати за готовий виріб. Купуючи наші каркаси стільців, через 3-4 дня Ви можете отримати вже готовий виріб:

  • нанести кілька шарів покриття, дотримуючись інструкції виробника;
  • заповнити м'які частини наповнювачем;
  • вирізати за лекалом оббивний матеріал;
  • прикріпити його з вивороту на клей або степлер. 

 

"Бахмут" 

 

      У будь якому з цих випадків, Ви можете звернутися в компанію «Ywood», і ми відповімо на всі Ваші питання та спробуємо вирішити будь яку задачу.

 

Підписуйся