«Інкерман» і «Генріх барний» - справжні союзники в інтер'єрі

"Інкерман" + "Генріх"  

 

   Кожен стілець фабрики "Ywood" - це власна розробка з авторським дизайном і унікальним характером. Наприклад, "Сіріус" - м'який, який обіймає. "Бонн"  - динамічний і сучасний. А "Варна" - підкреслено класичний. Але разом з тим ми свідомо створюємо і дуже схожі моделі. Чи не ідентичні, що не близнюки, але загальні стилістичні деталі дозволяють гармонійно поєднувати їх - по суті різні предмети - в межах одного простору або дизайнерського проекту. Про які саме стільцях мова? Знайомтеся →

"Інкерман" і "Генріх" барний

   Класичний стілець універсального застосування і чудовий зразок високого стільця для бару - абсолютно компліментарні предмети меблювання, які легко закривають 100% потреб в стільцях будь-якого будинку або навіть кафе, бару, ресторану. Зізнатися, барні стійки - нечасті гості сучасних будинків і квартир, тому завдання підібрати звичайні і барні стільці в одному стилі для них варто рідко.
Інша справа - згадані кафе, бари і ресторани. У 99% таких закладів присутній і зона бару, і зона посадки гостей. Ось для них дійсно актуальна проблема вибору ідентичних або дуже схожих стільців для цих зон. Стилістична ідентичність - не єдиний критерій, другий за важливістю - зручність для клієнта. І в цих питаннях у наших стільців є що сказати!

Чи зручно?

"Інкерман" - це такий класичний приклад зручного стільця. У нього м'яке (за бажанням - тверде) й велике сидіння, боки якого виходять за межі ніжок. Навіть сідати на нього зручно - немає ризику вдаритися об ніжку або наштовхнутися на дерев'яну основу. Жорсткість сидіння оптимальна: досить м'яка, щоб довго сидіти з комфортом, але не занадто, щоб не провалюватися. Спинка трохи нахилена, ергономічна.
  "Генріх" барний зручний настільки, наскільки взагалі може бути зручним барний стілець. Спинка в міру висока, на неї можна відкинутися, щоб розслабити спину. Сидіння може бути як твердим, так і м'яким. Конструкція стійка і ефективно протистоїть розгойдування.

 

Деревянные стулья  

 

Про подібність і додаткові можливості його посилити

   Навіть в різному виконанні ці стільці виглядає досить схожими. Такими їх роблять прямі перемички між ніжками, а також хрестоподібна спинка з широкою верхівкою. Загальний характер моделей теж схожий - класичні, стримані, але і розслаблені теж.

Існують і додаткові можливості зробити їх ще більш схожими:

  • Матеріал - на вибір надається виконання з дуба, бука та ясеня. Якщо замовити обидві моделі з однієї сировини, тоді факторами їх схожості будуть також текстура і колір цієї породи деревини.
  • Покриття каркаса - стільці можна покрити різними за складом лаками, тонувальними бейци, масло-воском, а також кольоровими емалями в широкій гамі. Вони не тільки захищають вироби від зовнішніх факторів впливу, а й допомагають подружити стільці з готовим інтер'єром і наявної в закладі меблями. Ну, і зробити подібність більш явним.
  • Матеріал м'якого сидіння - мабуть, з однаковими за кольором і текстурою м'якими сидіннями ці моделі будуть максимально схожі. Якщо ваше завдання - домогтися саме такого ефекту, вибирайте ідентичний матеріал - ми використовуємо меблевий велюр, шеніл, жакард, замшу і рогожку від кращих виробників (Arteks, Fabric Lab, Eden, Top Textile, Apparel, Exim Textile).

   Класичний характер цих моделей - їх величезна перевага. Мало того, що вони відмінно поєднуються між собою, але ще і здатні виглядати доречно в будь-яких інтер'єрах від ар-деко до глибокого кантрі. Серйозно, уявіть ці стільці з дубовими каркасом, покритим масло-воском, і чорними сидіннями з екошкіри - виходять дуже реалістичні кантрі стільці.

Підписуйся