Ідеальний стілець для дому, кухні, вітальні - який він?

 

 

Виготовляючи стільці більше 15 років, створивши декілька десятків моделей стільців, компанія Ywood дійшла висновку, що насправді такого стільця просто не існує в природі. Складно уявити річ, що: 

  • матиме однаково добрий вигляд у різних інтер’єрах;
  • залишатиметься зручною для людей різного зросту й ваги;
  • відповідатиме вимогам бюджету для меблювання.

Та й просто візуально подобатиметься кожному клієнту. Якими б критеріями ви не керувались, шукаючи свій «стільцевий» ідеал, певні – у нас ви його знайдете. З нашими стільцями ви зможете вирішити безліч дизайнерських завдань.

Прихильникам класики

Якщо ви надаєте перевагу класичним рішенням й формам, обирайте повністю дерев’яну модель або виріб з дерев’яним каркасом та м’яким сидінням. Бажано – з високою, ледь похилою спинкою, як у наших стільців «Ужгород» й «Неаполь».  Тоді на них зручно сидітиметься і дорослим, і дітям.

Для кухні чи вітальні

Вважаємо, що цим приміщенням личитимуть різні стільці. В кухні його легше забруднити чи намочити, тож на перше місце варто поставити практичність. «Анра» підійде ідеально – легко миється, за потреби його доволі просто відреставрувати. У вітальні зазвичай збираються для довгих обідів з сім’єю та гостями, тож варто подбати про їхній комфорт. На стільці «Лука» з м’якими сидінням та спинкою можна з легкістю просидіти декілька годин.

Універсальність – передусім

Якщо інтер’єр всіх приміщень житла витримано в єдиному стилі та настрої, логічно використовувати одну модель стільця і в кухні, і у вітальні, та й навіть у кабінеті. Але він має бути універсальним: досить практичним, дуже зручним, аби можна було довго сидіти, ергономічним й не надто важким. Наприклад, як стільці «Лукас» та «Альберт». Вони повністю м’які, мають похилену спинку й добре підтримують спину впродовж тривалого сидіння. Водночас – класичної форми, не надто масивні – матимуть добрий вигляд майже в кожному інтер’єрі. Обравши водонепроникну тканину для оббивки, можна досягти максимального градуса практичності. І вдалий колір – для повної синергії з іншими меблями.

Стилістичні орієнтири

Навіть найзручніший стілець у світі може викликати лише роздратування, якщо виглядає у вашому домі чужинцем й зовсім не поєднується із його загальною стилістикою. Який би стиль ви не обрали для власного житла, у нас ви знайдете вдалі стільці.

Наприклад, для поширеного нині прованського стилю найкраще підійде «Інкерман» з фігурними деталями, особливо якщо замовити його в білому кольорі. Для будь-яких кантрі-стилів варто обрати простий та лаконічний «Гент». Для просторів з елементами конструктивізму чи мінімалізму пасуватиме «Жако с кантом» - витончений, винятково утилітарний. Для американської класики чи баухауз підійде стильний «Сіріус» з підлокітниками. Для бароко, неокласики чи навіть ампіру можна обрати «Соренто».

Для круглого столу

Звісно, головне тут – не форма, а стилістичне поєднання столу й стільців. Та існує маленький секрет, як досягнути ще більшої синергії такого гарнітуру. Обирайте стільці з закругленими спинками. От як «Мадін» чи «Одеса». Навіть якщо присунути їх близько до столу, вийде правильна геометрична фігура, що не заважатиме й не відвертатиме увагу.

Саме стілець – найпростіший спосіб додати кольорових акцентів. Якщо ви прагнете зробити кімнату чи дім контрастнішими, найпростіше використовувати яскраві стільці. Причому колір не має значення, аби лише він контрастував з іншими відтінками. Можете навіть обрати різнокольорові стільці чи різних моделей – некомплектність стільців зараз в тренді.

Сподіваюсь, наші поради допомогли вам трішки краще зорієнтуватись в нашому, без зайвої скромності, широкому й різноманітному асортименті стільців. І все ж знайти ІДЕАЛЬНИЙ!

Підписуйся