Дерев'яні тумби «Джеффрі» - стильні і функціональні елементи інтер'єру

Тумби "Джеффрі"   

 

   В продажі з'явилися нові моделі меблів, виготовлені з масиву дуба! Це гарні і надійні тумби «Джеффрі 600» і «Джеффрі 900», розроблені відповідно до європейських стандартів. У них вдало поєднується елегантність і практичність. Дерев'яні тумби компанії «Ywood» привносять в інтер'єр затишок і асоціюються з природою. Це хороший варіант для облаштування передпокою, вітальні, кухні, номерів в готелі, залів кафе і ресторанів!

У чому переваги і особливості меблів з масиву дуба?

   Тумби «Джеффрі» - якісні меблі, виготовлені з натуральних матеріалів. В ході виробництва використовується масив дуба. Це матеріал, що володіє високими експлуатаційними та естетичними властивостями. Вироби з масиву дуба гармонійно вписуються в інтер'єр. Це сучасні меблі, які Вам сподобається з кількох причин.

  • Незвичайний колір і структура. Ставка робиться на те, щоб зберігся природний малюнок деревини. Для такої мети матеріал покривається натуральною лляною олією.
  • Можливість вибору. В колекції з'явилися тумби «Джеффрі» в двох варіантах. Ми беремо до уваги побажання клієнтів, тому передбачається фарбування тумб білою емаллю.
  • Довговічність. Меблі з масиву дуба експлуатуються протягом тривалого періоду. Вироби залишаються такими ж гарними і міцними.
  • Екологічна чистота. Дерево є матеріалом, подарованим нам природою. Натуральна деревина сприятливо впливає на організм. У будинку, квартирі створюється атмосфера, що розташовує до відпочинку.
  • Оригінальність. Фахівці компанії «ЮВУД» виготовляють тумби, що відрізняються презентабельністю і унікальністю. Дерев'яні меблі вигідно підкреслює високий статус і хороший смак власника.

Тумби «Джеффрі» - функціональні вироби, продумані до дрібниць. Для зручності передбачається поличка і висувний ящик. Тут можна зберігати дрібні речі: крем для взуття, канцелярське приладдя, різноманітні аксесуари. Все, що потрібно приховати від сторонніх очей. Це раціональне рішення, за допомогою якого забезпечується порядок в домі.

Тумби від меблевої фабрики «Ywood» для Вашого інтер'єру

У колекції представлені нові моделі тумб, що відрізняються між собою варіантом фарбування і розмірами: 300x300 мм, а висота 600 мм або 900 мм. Ви можете вибрати те, що більше підходить, і зробити вигідну покупку. Тумби з масиву дуба - міцні і надійні вироби, які мають строгі геометричні форми і чіткі лінії. Це меблі, якість яких перевершить Ваші очікування!
Де можна використовувати дерев'яні тумби? Нові моделі призначені для облаштування приватних і комерційних об'єктів. Тумби «Джеффрі» - прекрасне рішення для спальні, коридору, передпокою,  вітальні, бару, офісу, готелю, ресторану, кафе. Також їх можна використовувати в ході організації фотозон і виїзних весільних церемоній. Тумби з масиву дуба - універсальні вироби, які можуть бути підставками для квітів, книг, ваз, ключів, статуеток. Їм завжди знайдеться застосування, в залежності від особливостей інтер'єру і Ваших побажань.

Купити дерев'яні тумби з безкоштовною доставкою по Україні

Фабрика «Ywood» - провідний виробник меблів, цінує свою репутацію. Ми пропонуємо вироби тільки високої якості. Ви можете вибрати тумбу «Джеффрі» відповідного розміру з фарбуванням лляною олією або білою емаллю. Ми швидко опрацюємо замовлення і забезпечимо доставку меблів «Новою Поштою» в будь-яке місто України. Для Вас доставка безкоштовна. Це приємний бонус для поціновувачів оригінальних меблів!

 

Підписуйся