Барні стільці від Ywood: без них не відбудеться барна стійка

Барні стільці

 

     Меблева фабрика Ywood відповідає наявністю барних стільців на дизайнерський тренд, інтерес до якого залишається стабільно високим - барна стійка в квартирі. І, зрозуміло, задовольняє запит численних барів і ресторанів, які мають потребу в барних стільцях, в рівних пропорціях поєднуючи комфорт і утилітарність.

            Чому барна стійка в квартирі - хороша ідея?

     Цілком можливо, що ви, читачу, колись мріяли про барну стійку, але відкинули ідею, як неспроможну, надлишкову або нефункціональну. В реальності її можливості, особливо в поєднанні з ретельно підібраними барними стільцями, наближаються до можливостей більш звичних обідніх столів:

  • успішно замінить обідній стіл в квартирі з крихітною кухнею або квартирі-студії;
  • стане додатковою робочою поверхнею, «виростаючи» зі стільниці столу або кухонної поверхні;
  • допоможе зонувати простір в тій же квартирі-студії або в будинку, в якому об'єднані кухня і їдальня;
  • поєднується з обіднім столом, як місце для швидких перекусів або сніданків, коли немає бажання довго сервірувати стіл.

     І, звичайно ж, барна стійка допоможе створити власний бар (маленький або великий) в кращих традиціях епохи «сухого закону» в США, коли через заборону барні стійки стали з'являтися в будинках і квартирах звичайних громадян, які прагнули відтворити фірмову «пабну» атмосферу для своїх вечірок.

     Однак жодна барна стійка не відбудеться без відповідних стільців - звичайні будуть їй короткі, а зовсім без них жахливо незручно. Для всіх шанувальників барної естетики ми підготували кілька моделей доречних барних стільців:

  • «Генріх барний» - мінімалістичний, з переважанням гострих кутів, він найбільше відповідає індустріальному або кантрі стилю в інтер'єрі житлових просторів. При бажанні його можна залишити з твердим сидінням для більшої практичності. Але для будинку, де в принципі не буде великого потоку людей, ми радимо вибирати варіант з м'яким сидінням з екошкіри: за нею доглядати практично так само легко, як і за деревом з покриттям.
  • «Бер барний» - в даному випадку бачимо не стілець, а табурет в рустикальному стилі, в якому належна ступінь ергономічності досягається наявністю підніжки і заокругленим поглибленням по центру сидіння. На такому і сидіти зручніше, ніж на прямій твердій поверхні, і прибирати легко.
  • «Неаполь барний» - елегантний стілець з м'яким сидінням і зменшеною дерев'яною спинкою в дусі неокласики найкраще почувається в класичних або ар-деко приміщеннях. Він дуже атмосферний і обов'язково сподобається тим, хто захоче мати барну стійку, надихнувшись старими американськими кінофільмами початку минулого століття.

     Кожну з перерахованих моделей ми легко «кастомізуємо» під ваші завдання: додамо або приберемо м'яке сидіння, змінимо колір оббивки, зробимо каркас безбарвним або забарвимо у відповідний колір.
 

       Ще вони - відмінне рішення для ресторанів, кафе, бістро

     У переважній більшості закладів харчування, наявність барної стійки диктується і форматом «швидко поїсти і бігти», і наявністю бару з вибором алкогольних напоїв. Але барна стійка не існує окремо від інших приміщень закладу та повинна бути «вписана» в загальну концепцію оформлення. З цієї причини ми і вважаємо свої барні стільці вдалою ідеєю для ресторанів, кафе, бістро: в пару до будь-якої моделі можна підібрати стільці для столів зони посадки гостей.

     Наприклад:

  • у стільця «Неаполь барний» існує повний брат-близнюк - стандартний стілець «Неаполь»;
  • до моделі «Генріх барний» чудово підходить стілець «Інкерман»;
  • нарочито «індустріальний» «Бер», при бажанні, можна доповнити такими ж незграбними стільцями «Гент».

     Вирішені в одній манері, звичайні і барні стільці будуть врівноважувати і прикрашати навіть еклектичний інтер'єр.

     І, звичайно ж, вони зроблені з турботою про ваших гостях - ергономічні і комфортні.

Підписуйся